Ακυρώθηκαν όλες οι συμμετοχές σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις του κόμματος και της κυβέρνησης του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, λόγω ασθένειας αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Zaman Todays.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Ερντογάν θα παραμείνει κλινήρης στο σπίτι του και θα αναπαυθεί, λόγω κρυώματος. Για το λόγο αυτό ακυρώθηκε η σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΑΚΡ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, στις 11.15.

Επίσης, ο Ερντογάν θα παραμείνει κλινήρης για ορισμένες ημέρες στο σπίτι του, για να ξεπεράσει το κρύωμα που τον ταλαιπωρεί

Ο Ερντογάν επισκέφθηκε το νοσοκομείο “Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi” της Άγκυρας και αφού έκανε ορισμένες εξετάσεις, επέστρεψε στο σπίτι του.

Εξερχόμενος του νοσοκομείου ο ίδιος είπε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο καιρός στην Άγκυρα ήταν αρκετά κρύος και κρύωσε και θα παραμείνει στο σπίτι του μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σε ερώτηση αν η ασθένειά του έχει σχέση με την εγχείρηση που είχε υποβληθεί στο παχύ έντερο, ο ίδιος είπε ότι δεν έχει σχέση.

Να σημειωθεί ότι ακυρώθηκε και η σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κουρδικού κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, επειδή ο πρόεδρός του, Σελαχαττίν Ντεμιρτάς, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική εγχείρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr