ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Στο «καμίνι» για την νίκη η Εθνική

Στο «καμίνι» για την νίκη η Εθνική

Η γαλανόλευκη θέλει το θετικό αποτέλεσμα σε μια καυτή έδρα και κόντρα στην 3η της βαθμολογίας του ομίλου σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018.

Χωρίς τους Τζαβέλλα, Σάμαρη, Ταχτσίδη και Γλύκο, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να «κατεβάσει» την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1. Ο Καρνέζης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπασταθόπουλο – Μανωλά. Δεξί μπακ θα είναι ο Τοροσίδης και αριστερό ο Ρέτσος.

Στη μεσαία γραμμή τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν οι Τζιόλης – Ζέκα, ενώ στην τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρολου θα κινούνται οι Φορτούνης (κέντρο), Μάνταλος (δεξιά) και Σταφυλίδης (αριστερά).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Καπίνο, Λυκογιάννης, Μπακασέτας, Γιαννιώτης, Κουτρουμπής, Μανιάτης, Δώνης, Γιαννιώτας, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Σιώπης, Διαμαντάκος, Βέλλιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι, θα παραταχθούν με σύστημα 4-4-2. Ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ογκνιέν Βράνιες, Έρμιν Μπίτσαξιτς, Τόνι Σούνιτς, Έρβιν Ζουκάνοβιτ, στη μεσαία γραμμή οι Μουχάμεντ Μπέσιτς, Έντιν Βίσκα, Σενάντ Λούλιτς, Μίραλεμ Πιάνιτς και επιθετικό δίδυμο τους Τζέκο – Ιμπίσεβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.