ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Γιαννακόπουλος σε Μπουρούση: «Γιάννη, σε ευχαριστώ- Η συμβολή σου ήταν τεράστια»

Γιαννακόπουλος σε Μπουρούση: «Γιάννη, σε ευχαριστώ- Η συμβολή σου ήταν τεράστια»

Το «αντίο» του στον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης ΚΑΕ με δήλωσή του αναφέρθηκε στο πως ο ίδιος και ο έμπειρος σέντερ αποφάσισαν από φίλοι να γίνουν και… συνεργάτες και τόνισε πως η παρουσία του 34χρονου ήταν καταλυτική για την κατάκτηση του νταμπλ από τους πράσινους.

Αναλυτικά:

«Πέρυσι το καλοκαίρι μια διαχρονική φιλία μετουσιώθηκε σε επαγγελματική συνεργασία.

Η απόφαση που πήραμε με τον Γιάννη Μπουρούση, όσο δύσκολη κι αν φαινόταν τότε σε κάποιους, μας δικαίωσε και τους δύο από το τελικό αποτέλεσμα, για το οποίο, μάλιστα, ήμασταν σίγουροι από την πρώτη στιγμή!

Η συμβολή του Γιάννη στην κατάκτηση του νταμπλ ήταν τεράστια. Τον ευχαριστώ προσωπικά για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, καθώς έχει να προσφέρει πολλά ακόμη στο μπάσκετ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.