Αφού ο Ρομέλου Λουκάκου έκλεισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον Άλβαρο Μοράτα με πρόταση ύψους τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ. Ο 24χρονος επιθετικός, επειδή δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του από τον Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσιάζεται διατεθειμένος να πιέσει για μια ενδεχόμενη μετακίνηση του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο πρώην στραικερ της Γιουβέντους και νυν των «μερένχες», που πέρυσι γύρισε στην Μαδρίτη, θα έχει στα χέρια του ένα συμβόλαιο τεσσάρων ή πέντε ετών, το οποίο θα ξεπερνάει σε απολαβές τις 115 χιλιάδες λίρες που λαμβάνει τώρα την εβδομάδα.

Οι «μπλε» είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν έναν επιθετικό, καθώς ο Ντιέγκο Κόστα θα αποχαιρετήσει τους πρωταθλητές Αγγλίας έπειτα από τρεις σεζόν στο Λονδίνο.

Η ισπανική AS υποστηρίζει ότι ο Άλβαρο Μοράτα είναι από τους αγαπημένους παίκτες του Αντόνιο Κόντε και τη σεζόν 2016-17 σκόραρε 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις κατακτώντας ισπανικό πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, η AS τονίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα αφήσει τον Μοράτα να φύγει προκειμένου να συνεχίσει το… κυνήγι για την αγορά του Κίλιαν Εμπαπέ.