ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ναυάγιο» μεταξύ Μαρσέιγ και Μπενφίκα για Κ.Μήτρογλου

«Ναυάγιο» μεταξύ Μαρσέιγ και Μπενφίκα για Κ.Μήτρογλου

«Μία ανάσα» έφθασε ο Κώστας Μήτρογλου, όμως, κατά τα φαινόμενα, δεν θα μετακομίσει στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, ο 29χρονος διεθνής επιθετικός, συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες την Μαρσέιγ και περίμενε τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους διοικούντες για να επιβιβασθεί σε ιδιωτικό αεροσκάφος, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι ενώ οι δύο πλευρές είχαν φθάσει κοντά σε συμφωνία, οι Γάλλοι αρνήθηκαν να «ανέβουν» μέχρι τα 20 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνουν οι ιθύνοντες της Μπενφίκα για τον Έλληνα γκολτζή. Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, η Μαρσέιγ πρόσφερε περισσότερα από 14 εκατομμύρια που ήταν η αρχική και απορριφθείσα προσφορά, όμως οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν κι εάν δεν προκύψει κάποια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, ο Μήτρογλου δεν θα παίξει στην Μαρσέιγ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.