Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος έκανε τα πάντα μέσα στο παρκέ, όμως ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 86-82 από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Κουβανός γκαρντ πέτυχε 21 πόντους με 4/6 τρίποντα, έκανε 7 κλεψίματα (!) και ισοφάρισε το ρεκόρ του Διαμαντίδη, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ, ωστόσο οι «πράσινοι» πλήρωσαν την κακή τους άμυνα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν να προηγούνται με +11 στο 28′, αλλά η επιλογή του Όντεντ Κάτας να ρίξει σε εκείνο το διάστημα τη second unit του «στοίχισε» στον Παναθηναϊκό, με τους φιλοξενούμενους να «απαντούν» με το… διαστημικό 18-0. Στην ουσία, οι Σέρβοι έκαναν τη δουλειά τους, σούταραν με καλά ποσοστά και έφυγαν δίκαια με το διπλό από την Αθήνα. Να σημειωθεί πως στο 32′ ο Ισραηλινός προπονητής αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή, ολοκληρώνοντας έτσι ένα κακό βράδυ για τον ίδιο.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος ήταν με διαφορά ο κορυφαίος των γηπεδούχων (21π., 3ρ., 4ασ.) και ένας από τους… ελάχιστους που έπαιζαν άμυνα, φτάνοντας στα 7 (!) κλεψίματα. Διψήφιοι ήταν και οι Μάριο Χεζόνια (15π.), Ιωάννης Παπαπέτρου (14π.), Γιώργος Παπαγιάννης (14π.). Όμως, η συνολική εικόνα των γηπεδούχων ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων και του επιπέδου της Euroleague.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Λόιντ, που… σταμάτησε στους 27π. και έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην άμυνα του «τριφυλλιού», ενώ σημαντικές βοήθειες έδωσε και ο Κόρεϊ Ουόλντεν (14π.).