«Καθάρισε» τον ΑΠΟΕΛ ο Χάρι Κέιν με προσωπικό του χατ-τρικ… Η Τότεναμ πέρασε… αέρα από το «ΓΣΠ» και έκανε άλμα πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Τότεναμ έτοιμη για πρόκριση!

Με τον Χάρι Κέιν να οργιάζει και να πετυχαίνει χατ-τρικ, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο πέρασε… αέρα από το «ΓΣΠ», επικρατώντας 3-0 του ΑΠΟΕΛ που το πάλεψε όσο μπορούσε! Στους έξι βαθμούς και στην πρώτη θέση παρέα με την Ρεάλ η Τότεναμ που έκανε άλμα πρόκρισης στους «16» του Champions League!

Χωρίς βαθμό συνεχίζουν οι Κύπριοι, όπως και η Ντόρτμουντ μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών!

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Ντόρτμουντ-Ρεάλ 1-3
(54’ Ομπαμεγιάνγκ – 18’ Μπέιλ, 50’, 79’ Ρονάλντο)

ΑΠΟΕΛ-Τότεναμ 0-3
(39’,62’,67’ Κέιν)

Η βαθμολογία:
1.Ρεάλ 6
2.Τότεναμ 6
3.Ντόρτμουντ 0
4.ΑΠΟΕΛ 0

Η επόμενη αγωνιστική (3η):
Τρίτη 17/10
ΑΠΟΕΛ-Ντόρτμουντ (21.45)
Ρεάλ-Τότεναμ (21.45)

Εξαιρετικό παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά στην Κύπρο, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να ψάχνουν το γρήγορο γκολ. Μόλις στο 2’ ο Κέιν είχε μια καλή ευκαιρία για να απαντήσει στο 17’ ο Σάλαϊ, που έστειλε την μπάλα με κεφαλιά λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε δευτερόλεπτα αργότερα και το σουτ του Σον. Η πρώτη πολύ μεγάλη φάση στο ματς ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Ντε Καμάργκο να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιορίς.

Ο Καρλάο στο 27’ λίγο έλειψε να σκοράρει με κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και οκτώ λεπτά αργότερα, η Τότεναμ άνοιξε το σκορ. Οι αμυντικοί του ΑΠΟΕΛ πιάστηκαν στον ύπνο, ο Κέιν έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με εξαιρετικό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το ημίχρονο. Με διάθεση να ψάξει την ισοφάριση μπήκε στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο Σάλαϊ και Ντε Καμάργκο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Κάτι που έκανε ξανά ο Χάρι Κέιν. Και όχι μία φορά, αλλά δύο ακόμη!

Σκοράροντας δις σε διάστημα πέντε λεπτών (62’, 67’), το πρώτο με ωραίο πλασέ και το δεύτερο με καρφωτή κεφαλιά, διαμόρφωσε το 3-0 το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Δώνη για να πετύχει το γκολ της τιμής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm