Το… τρένο της Λίβερπουλ φαίνεται πως δεν έχει σταματημό.

Η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ με κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-0 της Σαουθάμπτον, σημείωσε την 6η νίκη σε ισάριθμούς αγώνες στην Premier League και δείχνει ότι είναι φέτος φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.

Στο 10′ με αυτογκόλ ο Χουτ έγινε το 1-0 και στο 21′ ο Ματίπ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 45’ ο Σακίρι εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Σαλάχ με προβολή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τα «σπασμένα» από την εντός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Λιόν (2-1) για το Champions League πλήρωσε η Κάρντιφ. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα επικράτησε εκτός έδρας με 5-0, παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, όντας μια ανάσα από την Λίβερπουλ. Δύο γκολ σημείωσε ο Μαχρέζ (67′, 89′) και από ένα οι: Αγουέρο (32′), Μπερνάρντο Σίλβα (35′) και Γκουντογκάν (44′).

Aπό εκεί και πέρα, ούτε η παρουσία του σερ Αλεξ Φέρκιουσον δεν βοήθησε την Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ να νικήσει την Γουλβς, καθώς η ομάδα του Μουρίνιου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους «λύκους» και πλέον βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Μπέρνλι, η οποία διέσυρε με 4-0 την Μπόρνμουθ