ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Δείτε πώς θα μοιραστούν τα ελληνικά «ευρωπαϊκά» εισιτήρια αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League

Υπάρχουν τρεις επιλογές ανάλογα με την θέση που τερματίσει ο Ολυμπιακός στο Ελληνικό Πρωτάθλημα

Δείτε πώς θα μοιραστούν τα ελληνικά «ευρωπαϊκά» εισιτήρια αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει από το Villa Park με 4-2 κόντρα στην Άστον Βίλα και πλέον έχει ένα καλό προβάδισμα για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ευρωπαϊκό τελικό.

Ωστόσο, έχει ιδιαίτερη αξία να δούμε τι θα συμβεί αν οι Πειραιώτες καταφέρουν να πανηγυρίσουν το τρόπαιο του Conference League, καθώς έρχονται τα πάνω-κάτω στο θέμα των ευρωπαϊκών εισιτηρίων που θα μοιραστούν οι ελληνικές ομάδες.

Αρχικά να θυμίσουμε πως αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League τότε μπορεί – αν το επιλέξει – να βρεθεί κατευθείαν στο Europa League χωρίς να περάσει το κομμάτι των προκριματικών.

Στη συνέχεια υπάρχουν τρεις επιλογές ανάλογα με την θέση που τερματίσει ο Ολυμπιακός στο Ελληνικό Πρωτάθλημα:

  • Αν Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα, τότε θα έχει να διαλέξει ανάμεσα στα προκριματικά του Champions League και το Europa League
  • Αν τερματίσει στην 2η ή στην 3η θέση, τότε δεν θα αλλάξει κάτι
  • Αν τερματίσει στην 4η θέση και την ίδια στιγμή πάρει το Κύπελλο Ελλάδας ο Άρης, τότε θα έχουμε πέντε ομάδες στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βεβαίως, ας μη ξεχνάμε ότι ο τελικός του Conference League θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου, όταν θα γνωρίζουμε ήδη την τελική κατάταξη στη Stoiximan Superleague.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.