Η καταλανική εφημερίδα «Sport» αναφέρει σήμερα ότι οι «μερένχες» και ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλουν να πάρουν μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα τον Βραζιλιάνο άσο.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα «Sport» της Βαρκελώνης, που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει να μπει «σφήνα» στους «μπλαουγκράνα» για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ.

Ως γνωστόν, ο Νεϊμάρ έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στο «Καμπ Νου», όμως ο Πέρεθ έχει «σύμμαχο» τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαΐφι, ο οποίος προτιμά να πουλήσει τον παίκτη στη Ρεάλ και όχι στην Μπαρτσελόνα.

Πέραν του ποδοσφαιρικού του ταλέντου, ο Πέρεθ, που πάντως αρνείται ότι τον έχει προσεγγίσει, εκτιμά πως σε θέμα μάρκετινγκ, ο Νεϊμάρ είναι ισχυρό asset, κάτι που δεν είναι για παράδειγμα ο Αζάρ και θα καλύψει το κενό που άφησε σε αυτό το θέμα η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

‘Όπως αναφέρει η «Sport», ο Αλ Κελαΐφι δεν έχει καλές σχέσεις με την Μπαρτσελόνα, λόγω του ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν πολλές φορές προσπαθήσει να δελεάσουν παίκτες της Παρί, όπως τους Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Βεράτι και Ραμπιό).