ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ολυμπιακός: Πρωινό «πάρτι» στο αεροδρόμιο από τους φιλάθλους μετά τον θρίαμβο του 4-2 επί της Άστον Βίλα

Η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού ήταν συγκινητική και στο γήπεδο της Βίλα με την ομάδα να τους ευχαριστεί με ανάρτησή της στο Instagram

Ολυμπιακός: Πρωινό «πάρτι» στο αεροδρόμιο από τους φιλάθλους μετά τον θρίαμβο του 4-2 επί της Άστον Βίλα

Πρωινό «πάρτι» έγινε σήμερα όταν οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού έφτασαν στο αεροδρόμιο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» μετά τον θρίαμβο του 4-2 επί της Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Conference League.

Εκατοντάδες οπαδοί των ερυθρόλευκων βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τον Μιντιλίμπαρ και τους παίχτες του που βρίσκονται με το ένα πόδι στον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena.

Δείτε φωτογραφίες

Η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού ήταν συγκινητική και στο γήπεδο της Βίλα με την ομάδα να τους ευχαριστεί με ανάρτησή της στο Instagram.

«Σας ευχαριστούμε για την απίστευτη στήριξη! ΜΑΖΙ μπορούμε τα πάντα!» ήταν η λεζάντα της ανάρτησης.

Ο Ολυμπιακός «τρέλανε» για άλλη μία φορά φέτος την ποδοσφαιρική Ευρώπη, «κούρσεψε» το Villa Park με το εκπληκτικό 4-2 επί της Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League, πήρε πολύ μεγάλο προβάδισμα και πλέον «αγγίζει» τον τελικό της 29ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κόντρα στην 4η ομάδα της εφετινής Premier League, ο Ολυμπιακός άριστα στημένος τακτικά και παρά τα μικρολαθάκια του, επέβαλλε το δικό του τέμπο και πήρε ένα ιστορικό διπλό, χάρις το χατ-τρικ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί (16’, 28’, 56’ πέν.) και το γκολ του Σαντιάγο Έσε (67’).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.