Ο τεχνικός του Ολυμπιακού,Πέδρο Μαρτίνς, σε συνέντευξη του παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή θέλει να πάει σε αγγλική ομάδα.

Παράλληλα, μίλησε για τους άλλους Πορτογάλους τεχνικούς, την αντίπαλο του Ολυμπιακού στη ρεβάνς της Πέμπτης (06/08) για τους «16» του Europa League, Γουλβς, και φυσικά τον Ολυμπιακό.

«Μιλάμε πιο πολύ τους τελευταίους δυο μήνες με τους προπονητές. Μιλάω με παλιούς συμπαίκτες πριν από 20, 30 χρόνια. Ήταν ωραίο που τους ξαναείδα».

Για τη Γουλβς σχολίασε πως: «H ομάδα και ο Νούνο (σ.σ. Εσπίριτο) έκαναν φανταστική σεζόν, απίστευτη. Παλεύουν και κατακτούν κάτι ξεχωριστό κι ήταν πολύ κοντά στο να μπουν στους ομίλους του Champions League, γιατί έχουν ποιότητα και κάνουν φανταστική δουλειά».

Ο Πέδρο Μαρτίνς ομολόγησε ότι: «Ναι, θα ήθελα κάποια μέρα να προπονήσω αγγλική ομάδα. Το πρωτάθλημα στην Αγγλία είναι το καλύτερο του κόσμου και όλοι θέλουν να πάνε εκεί. Θέλω να το δοκιμάσω, γιατί το αγνό ποδόσφαιρο είναι εκεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να κατακτήσει κάποιον τίτλο στην Πορτογαλία είπε ότι:«με αυτές τις ομάδες (σ.σ. Μαρίτιμο, Ρίο Άβε, Γκιμαράες), δεν είναι αδύνατο, αλλά πολύ δύσκολο γιατί τα λεφτά που έχουν σε σχέση με Σπόρτινγκ, Μπενφίκα και Πόρτο είναι λίγα. Είναι η πρώτη φορά που είχα συνθήκες πρωταθλητισμού».