Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να έχει φτάσει στα 38 του χρόνια, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει καθόλου να σκοράρει κατά ριπάς και να χαρίσει τη νίκη στην Μίλαν με 2-0 απέναντι στην Σαμπντόρια.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι με… φόρα από το φινάλε της προηγούμενης σεζόν και λίγες μέρες μετά την πρόκριση επί της Σάμροκ Ρόβερς στα προκριματικά του Europa League, επικράτησε 2-0 της Μπολόνια στο «Σαν Σίρο», με τον Σουηδό επιθετικό να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα.

Η Μπολόνια προσπάθησε ανεπιτυχώς να αιφνιδιάσει τη Μίλαν, η οποία μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήρε τα ηνία του αγώνα. Οι «ροσονέρι» είχαν δύο καλές στιγμές με τους Ρέμπιτς (26’) και Μπενασέρ (28’), για να έρθει στο 35’ ο Ιμπραήμοβιτς να ανοίξει το σκορ (1-0).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σουηδός σούπερ σταρ με πέναλτι που κέρδισε ο Μπενασέρ διπλασίασε τα δικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του. Ο ρυθμός άνοιξε, οι δύο ομάδες έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν ήρθε και έτσι το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντάικς στο 88′.