ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ν.Νικολαΐδης: «Ο Μ.Αλμέιδα ξέφυγε – Δεν ήταν ωραίο»

«Δεν είναι ένας προπονητής που όπου πάει τσακώνεται»

Ν.Νικολαΐδης: «Ο Μ.Αλμέιδα ξέφυγε – Δεν ήταν ωραίο»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη συμπεριφορά του Ματίας Αλμέιδα αμέσως μετά τη λήξη στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τονίζοντας ότι όλο αυτό που έγινε δεν ήταν ωραίο αλλά ο Αργεντίνος συγχωρείται επειδή ήταν η πρώτη φορά που ξέφυγε.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος σε αυτό που έγινε μετά το τέλος του αγώνα, όταν ο προπονητής της Ένωσης έπιασε άνθρωπο από τον λαιμό, είπε τα εξής…

«Ξέφυγε. Δεν ήταν ωραίο. Ζήτησε συγγνώμη. Πρώτη φορά τον βλέπουμε έτσι. Συγχωρούμε τέτοιες συμπεριφορές, δεν μας έχει ξαναδώσει δικαίωμα. Δεν είναι ένας προπονητής που όπου πάει τσακώνεται. Δεν ήταν ωραίο. Δεν θα πω κάτι παραπάνω. Ας το βγάλουμε και να μην το δείχνουμε. Ας δείχνουμε την ώρα που γινόταν αυτό, υπήρχε ένα πλάνο του Κωνσταντέλια που χαμογελούσε. Δεν ήταν καλό, τι να λέμε τώρα… Πόση ώρα θα το δείχνουμε όμως αυτό; Είναι δυνατόν;».

Και αφού άλλαξε το πλάνο και μπήκε αυτό του Κωνσταντέλια, ο Νικολαΐδης συνέχισε το σχόλιό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό, αυτό, δείξε! Δεν είναι πως δεν λέω κάτι επειδή είναι προπονητής της ΑΕΚ. Εγώ σ’ αυτά δεν είμαι πολύ μαλακός. Αλλά όταν ένας προπονητής, ένας τέτοιος άνθρωπος τώρα πρώτη φορά θύμωσε, ξέφυγε, το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Αν είναι ένας προπονητής που το κάνει συνέχεια, θα είμαστε κι εμείς πιο σκληροί. Ο ίδιος όμως δεν ζήτησε συγγνώμη; Δεν διορθώνει το παρελθόν η συγγνώμη, αλλά φτιάχνει το μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.