Διανυκτέρευση των παικτών στα Σπάτα

Από τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία, δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν παίκτες και μέλη της ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης μπορεί να έφτασαν κανονικά το πρωί στα Σπάτα, ωστόσο όταν έφτασε η στιγμή να επιστρέψουν στα σπίτια τους, η κατάσταση χειροτέρεψε και έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα. Πέντε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και μέλη του σταφ που έφυγαν από τα Σπάτα υπό αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να φτάσουν μετά από τέσσερις ώρες σε ξενοδοχείο της Αττικής οδού με μεγάλη ταλαιπωρία καθώς η κατάσταση στο δρόμο ήταν αδιανόητη, εγκαταλείποντας τα οχήματά τους.

Παρά τις προσπάθειες της ΑΕΚ προκειμένου να διαμείνουν στο ξενοδοχείο, κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο καθώς όχι μόνο δεν υπάρχει δωμάτιο, αλλά τα πάντα είναι κατειλημμένα σε όλους τους χώρους από απλό κόσμο που έπραξε το ίδιο για να απεγκλωβιστεί.

Όσοι άνθρωποι της Ένωσης έμειναν στα Σπάτα γλίτωσαν προφανώς αυτήν την τεράστια ταλαιπωρία, ωστόσο είναι αναγκασμένοι να διανυκτερεύσουν εκεί μιας και δεν υπάρχει τρόπος να φύγουν αυτή τη στιγμή από το προπονητικό κέντρο.

Εκεί παραμένουν ο Γιαννίκης, ο βοηθός του Τζίνο Λετιέρι, ο Δημητριάδης, ο αναλυτής και ο γιατρός της ΑΕΚ καθώς και ακόμα πέντε μέλη του επιτελείου. Όλοι τους θα περάσουν τη νύχτα εκεί καθώς είναι αδύνατο να οδηγήσουν έξω από το προπονητικό κέντρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε πως την Τρίτη η Ένωση έχει προγραμματισμένη προπόνηση για τις 17:00 ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή κανείς δεν ξέρει τι συνθήκες θα επικρατούν. Με τα τωρινά δεδομένα πολύ δύσκολα φαίνεται πάντως πως θα λάβει χώρα προπόνηση.