ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Παναθηναϊκός και Φώτης Ιωαννίδης για τις συκοφαντικές επιθέσεις στα social media

Μετά από ψευδή δημοσιεύματα που τον ενέπλεκαν σε υπόθεση ντόπινγκ.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Παναθηναϊκός και Φώτης Ιωαννίδης για τις συκοφαντικές επιθέσεις στα social media

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Φώτης Ιωαννίδης απευθύνθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για τις συκοφαντικές επιθέσεις που δέχθηκε στο πρόσφατο παρελθόν ο Έλληνας επιθετικός.

Όπως είχαν προαναγγείλει, Παναθηναϊκός και Φώτης Ιωαννίδης επέλεξαν να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό “για τις αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις στον διεθνή παίκτη”, μετά από ψευδή δημοσιεύματα που τον ενέπλεκαν σε υπόθεση ντόπινγκ.

Θυμίζουμε ότι ο Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε στο στόχαστρο, στο περιθώριο της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Γεωργία, με αφορμή δημοσίευμα που τον ενέπλεκαν σε υπόθεση ντόπινγκ.

“Για τις αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις στον διεθνή παίκτη και αρχηγό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή ψευδές δημοσίευμα για δήθεν κρούσμα φαρμακοδιέγερσης στην Εθνική ομάδα, τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής μας, κατέθεσαν εγκλήσεις στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό την αποκάλυψη της ταυτότητας όσων προέβησαν στις συγκεκριμένες παράνομες ενέργειες και την κατά νόμο τιμωρία τους”, ανέφερε η σχετική ενημέρωση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.