Χωρίς τον Νίκο Μαρινάκη ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 14η αγωνιστική της Super League. 

Ο νεαρός μπακ του «τριφυλλιού» έχει υποστεί κάκωση στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ σήμερα ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. 

Μαζί του ήταν ο Τελάντερ και ο Μπεργκ, ενώ ο Αμπέντ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, για προληπτικούς λόγους. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα έκανε γυμναστήριο και το άλλο τακτική. 

Στο προσκήνιο επανήλθε η υπόθεση του Ντέιβιντ, αφού δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι «πράσινοι» καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 680.000 ευρώ, ύστερα από σχετική απόφαση του CAS για παράνομη μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου από την Παλμέιρας. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» τονίζουν πως έχουν ήδη καταβάλει 250.000 ευρώ μετά την αρχική απόφαση του δικαστηρίου, όμως το αρμόδιο όργανο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας επιδίκασε νέο ποσό ύψους 330.000 ευρώ, που όμως είναι εφέσιμο.