ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Πρωταθλήτρια της Premier League η Μάντσεστερ Σίτι– Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Νίκησε τη Γουέστ Χαμ με 3-1

Πρωταθλήτρια της Premier League η Μάντσεστερ Σίτι– Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την κατάκτηση του τέταρτου σερί πρωταθλήματος στην Premier League καθώς νίκησε τη Γουέστ Χαμ 3-1.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε εντός έδρας της Γουέστ Χαμ με 3-1 και σήκωσε την κούπα στο Έτιχαντ, με τον Φόντεν να πετυχαίνει τα δύο πρώτα γκολ της Σίτι και τον Ρόδρι να σημειώνει το τρίτο τέρμα.

Η Άρσεναλ ήλπιζε σε στραβοπάτημα της Σίτι, έκανε έστω και δύσκολα το καθήκον της κόντρα στην Έβερτον (2-1), αλλά τερμάτισε και πάλι πίσω από την ομάδα του Μάντσεστερ.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ, οι “Κόκκινοι” επικράτησαν εντός έδρας της Γουλβς με 2-0 και τερμάτισαν στην τρίτη θέση, ενώ την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League συμπλήρωσε η Άστον Βίλα, παρά τον διασυρμό της (5-0) από την Κρίσταλ Πάλας.

Την πέμπτη θέση και το εισιτήριο για το Europa League της νέας περιόδου πήρε η Τότεναμ, ενώ η Τσέλσι πήρε το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη “κλείδωσε” και επίσημα για ακόμα μία χρονιά την παρουσία της στην Premier League, με τις Λούτον, Μπέρνλι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να υποβιβάζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.