Πολλές απουσίες θα έχει ο Ολυμπιακός στον αυριανό(19:30) αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, στον οποίο οι ερυθρόλευκοι εξασφαλίζουν την πρόκριση και με ισοπαλία.

Ο Μάρκο Σίλβα ξεκουράζει παίκτες που έχουν τραβήξει όλο το κουπί ως τώρα, καθώς οι Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά αλλά και ο Ερνάνι που φαίνεται να μην υπολογίζεται τελευταία από τον Πορτογάλο τεχνικό, αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Επίσης, εκτός έμειναν οι Μανιάτης (ανέτοιμος), Γούτας, Μπεν, Γιαννιώτας, Τζανδάρης, Αυλωνίτης (για λόγους τακτικής), Πουλίδο και Μπουχαλάκης (τραυματίες).

Το βάρος στην τελευταία προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου, για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έπεσε στην τακτική, την ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και συνολικά την επιθετική λειτουργία. Κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Φουστέρ, το πρόγραμμά του συνέχισε ο Μπουχαλάκης, θεραπεία έκανε ο Πουλίδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν οι: Μποτία, Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Φουστέρ, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Πάρντο, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.