Καμία μεταγραφή μέχρι και τους αγώνες για τα προκριματικά του Champions League δεν θα κάνει ο Ολυμπιακός, όπως προκύπτει από τη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν παρακολουθούν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, προκειμένου να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Μία από αυτές είναι εκείνη του Φρανσουά Καμανό. 

Μάλιστα, πληροφορίες από τη Γαλλία υποστηρίζουν πως οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει ήδη δύο προτάσεις της Μπαστιά (1,5 και 1,8 εκατ. ευρώ), όμως οι Κορσικανοί γνωρίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους (όπως η Μπορντό, η Ρεν και η Μπέτις) και περιμένουν την καλύτερη για εκείνους προσφορά.

Οι Γάλλοι φέρονται να αξιώνουν 3 εκατ. ευρώ, όμως θεωρούνται πολλά για έναν παίκτη που είναι μόλις 20 ετών, δεν ήταν βασικός στην ομάδα του και το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο.

Για αυτό το λόγο αναμένεται να υπάρξει νέα «πτώση» στις απαιτήσεις της Μπαστιά, με τον Φρανσουά Μοντέστο να αναλαμβάνει σύντομα εκείνος τις συζητήσεις με την πρώην ομάδα του για πρώτη φορά ως «ερυθρόλευκος» σκάουτερ.

Δείτε το σχετικό βίντεο