ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Το εντυπωσιακό μοντέλο που ξετρέλανε τον επιθετικό της Αγγλίας Μάρκους Ράσφορντ (φώτο)

Έχει φωτογραφηθεί σε περιοδικά όπως το GQ, το Grazia, το Harper's Bazaar και το Women's Health

Το εντυπωσιακό μοντέλο που ξετρέλανε τον επιθετικό της Αγγλίας Μάρκους Ράσφορντ (φώτο)

Ο Μάρκους Ράσφορντ φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένος.

Ο διεθνής επιθετικός της Αγγλίας και μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Μεγάλη Βρετανία είναι μαζί με την Έρικα Κορέα, ένα εντυπωσιακό μοντέλο από την Κολομβία.

28496291
Οι δύο τους εθεάθησαν σε νυχτερινό κλαμπ στο Μάντσεστερ και έφυγαν χωρίς να τους αντιληφθούν από την πίσω πόρτα. Σύμφωνα με τη “Sun” ο ένας απολάμβανε την συντροφιά του άλλου και ο 26χρονος ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός.
ceoea_2
ceore_10
ceorea_22
corea__4
corea_1
corea_2
corea_3
corea_7
corea_8
corea_9
corea_12
corea_21
corea_22
corea_123
korea_6
Ο Ράσφορντ είχε χρόνια σχέση με τον παιδικό του έρωτα, την Λουσία Λόι, με την οποία όμως χώρισε το καλοκαίρι του 2023.
Η Έρικα Κορέα από την άλλη είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον ποδοσφαιριστή και αν και γεννήθηκε στην Κολομβία ζει χρόνια στην Αγγλία.
Σε ηλικία 5 ετών η οικογένειά της μετακόμισε από την Κολομβία στο Λίβερπουλ όπου μεγάλωσε η Έρικα. Η κοπέλα είναι επαγγελματίας μοντέλο με συνεργασίες με μεγάλα πρακτορεία μόδας και στην καριέρα της έχει φωτογραφηθεί σε χώρες όπως η Ινδία, η Ελλάδα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ιταλία.

Έχει φωτογραφηθεί σε περιοδικά όπως το GQ, το Grazia, το Harper’s Bazaar και το Women’s Health. Το 2018 εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του Tom Grennan για το τραγούδι του, Sober.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το μεγαλύτερο όνειρό μου στο μόντελινγκ ήταν να περπατήσω για τη Victoria’s Secret» είχε δηλώσει παλαιότερα το μοντέλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.