Με τον Ρουμπέν Σεμέντο σε ρόλο Μέλμπεργκ, τον Ζοσέ Σα σε ρόλο Ρομπέρτο και τον Πέδρο Μαρτίνς σε ρόλο Βαλβέρδε, ο Ολυμπιακός κάνει θραύση στα καλοκαιρινά προκριματικά παίζοντας… κόντρα ρόλο! Γράφει ο Σωτήρης Μήλιος…

Όταν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγαπήσεις αυτό που έχεις. Να το πιστέψεις, να το «δουλέψεις», να το κάνεις όσο καλύτερο πάει. Ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που είχες ονειρευτεί, τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει όσο περισσότερο μπορούσες.

Δεν έχει καμία αξία να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα. Ο Κώστας Φορτούνης χτύπησε, χτύπησε σοβαρά, θα λείψει καιρό, δεν αλλάζει αυτό. Γκαντεμιά, αλλά έγινε. Δεν έχει καμία αξία να υπενθυμίζεται / υπογραμμίζεται η απουσία του σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού. Αυτά που έδινε στο χορτάρι (φαντασία, εκτελεστικότητα, δημιουργία από το τίποτα, ηγετικότητα, ασφαλής σύνδεσης κέντρου με επίθεση) δεν αντικαθίστανται, για να πάρει παίκτη ανάλογης αξίας και στην ίδια θέση / ηλικία, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ, τέτοια λεφτά δεν δίνονται, ας είμαστε σοβαροί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο sdna.gr