Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κέρδισε τον ΟΦΗ, με 3-1 στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως δεν έμειναν όλοι οι ποδοσφαιριστές ευχαριστημένοι.

O Μίροσλαβ Στοχ πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρα στα τελευταία 25 λεπτά της αναμέτρησης και… ακούμπησε μπάλα έπειτα από πολλούς μήνες. Η τελευταία φορά που ο διεθνής άσος είχε παίξει ήταν στις 15 Ιανουαρίου και πάλι απέναντι στην κρητική ομάδα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Πιστεύεις ότι το αξίζω αυτό; Να μου φέρεσαι σαν αρχάριο ή ερασιτέχνη ή σαν παιδί που δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο;», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Φυσικά τα γραφόμενα του πήγαιναν προς τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα. Υπενθυμίζουμε πως ο Σλοβάκος άσος επέστρεψε το καλοκαίρι στον «δικέφαλο» από την Σλάβια Πράγας, αλλά δεν κέρδισε φανέλα βασικού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τον χρησιμοποιήσει σε μόλις 7 αγώνες και για 303 λεπτά συμμετοχής.

Πάντως, λίγο αργότερα ο Στοχ ανέβασε ένα instagram story και έγραψε:

«Δυστυχώς τα συναισθήματα στο ποδόσφαιρο δεν μπορούν πάντα να κοντρολάρονται. Για να ξεκαθαρίσω την προηγούμενη δήλωσή μου, αυτό που εννοώ είναι ότι έχω να προσφέρω πράγματα στον σύλλογο, στην ομάδα μου, στο να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν. Έχουμε κάποιους στόχους μπροστά μας και θέλω να είμαι ενεργό κομμάτι αυτής της προσπάθειας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CBs4nrPAeMR