Ο Παναθηναϊκός έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Κέι Σι Ρίβερς και Ματ Λοτζέσκι, επικράτησε εντός έδρας με 80-72 της Αρμάνι Μιλάνο, κάνοντας το 6 στα 6 στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας τις 8 νίκες και 4 ήττες σε 12 αγωνιστικές. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Νικ Καλάθη στον ώμο.

Ο Νικ Καλάθης συγκρούστηκε με τον Μίτσοφ με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον ώμο και να μεταβεί απευθείας στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις! Φυσικά ο τραυματισμός επισκίασε τη νίκη των «πρασίνων» με την οποία έφτασαν στο 8-4 με αποτέλεσμα να στρογγυλοκαθίσουν σε θέση που χαρίζει το πλεονέκτημα της έδρας.

Σίγουρα η νίκη ήταν απαραίτητη και… καλοδεχούμενη, αλλά πέρασε σε δεύτερη μοίρα! Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έγραψε «ραψωδία» έξω από τα 6.75 μέτρα με αποτέλεσμα να τελειώσει το ματς με 15/28 τρίποντα, ποσοστό της τάξεως του 53,6%! Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν… ασταμάτητος με 20 πόντους και 6/9 τρίποντα, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι τον ακολούθησε με άλλους 14 πόντους και 3/4 σουτ από την περίμετρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμφότεροι είχαν 9/13 τρίποντα και «εγραψαν» τα δικά τους milestones στην EuroLeague, με τον Ρίβερς να φτάνει τα 204 τρίποντα στην διοργάνωση και τον Λοτζέσκι να «σπάει» το… φράγμα των 1.000 πόντων (σ.σ. 1.002 συγκεκριμένα).