Ύστερα από απόφαση του ανώτατου ιταλικού δικαστηρίου, ο Ρομπίνιο καταδικάστηκε σε 9ετή κάθειρξη, κρίνοντας τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ένοχο για τον βιασμό μιας κοπέλας αλβανικής καταγωγής το 2013.

Στις 22 Ιανουαρίου του 2013, ο τότε ποδοσφαιριστής τη Μίλαν, Ρομπίνιο, μαζί με πέντε φίλους του κατηγορούνταν ότι βίασε μία 23χρονη κοπέλα σε κλαμπ του Μιλάνου, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι εκείνη ήταν μεθυσμένη και χωρίς έλεγχο των πράξεων της.

Ο Βραζιλιάνος σταρ και η παρέα του εκμεταλλεύτηκε ότι η κοπέλα έμεινε μόνη στο τραπέζι, καθώς οι φίλες της είχαν φύγει και την κεράσαν πολλά ποτά.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την πήγαν σε σε πριβέ χώρο του κλαμπ, όπου και οι 6 προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Να σημειωθεί ότι ο Ρομπίνιο δεν θα εκτίσει την ποινή του, αφού σύμφωνα με διμερή συμφωνία Ιταλίας – Βραζιλίας, δεν επιτρέπεται η έκδοση Βραζιλιάνων στην Ιταλία.

Το ένταλμα σύλληψης θα ενεργοποιηθεί μόνο αν ο παλιός Βραζιλιάνος επιστρέψει στην Ιταλία ή αν ταξιδέψει σε κάποια χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης και συνάμα έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!