ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Αμερικανικοί πύραυλοι κτύπησαν το ρωσικό μητροπολιτικό έδαφος – Aναμένεται η απάντηση της Μόσχας

Τουλάχιστον 8 πύραυλοι κτύπησαν το Μπέλγκοροντ

Αμερικανικοί πύραυλοι κτύπησαν το ρωσικό μητροπολιτικό έδαφος – Aναμένεται η απάντηση της Μόσχας

Οι πρώτοι αμερικανικοί πύραυλοι κτύπησαν το μητροπολιτικό ρωσικό έδαφος, δηλαδή έδαφος που και πριν το 2014 ήταν αναγνωρισμένο ως «ρωσική επικράτεια» από τις ΗΠΑ!

Ο πρώτος βομβαρδισμός ρωσικού εδάφους από αμερικανικά όπλα έγινε με βλήματα HIMARS στην πόλη του Μπέλγκοροντ και χιλιάδες υποπυρομαχικά διασπάρθηκαν σε μια κατοικημένη περιοχή.

Λίγες ώρες μετά την αμερικανική έγκριση να βομβαρδίζεται το ρωσικό έδαφος από αμερικανικά όπλα που εκτοξεύουν οι Ουκρανοί, το Κίεβο κτύπησε την μεθοριακή πόλη.

Οι Ρώσοι λένε ότι «κατέρριψαν 14 αμερικανικούς πυραύλους HIMARS επάνω από ρωσικό έδαφος» αλλά είναι σαφές ότι κάποιοι έπεσαν μέσα στην Ρωσία

Είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσει πλέον η Ρωσία καθώς κανείς δεν δείχνει να υπολογίζει τις απειλές και προειδοποιήσεις της.

Σίγουρα οι κύκλοι των στρατιωτικών στην Μόσχα δεν θα είναι ικανοποιημένοι από την εξέλιξη, καθώς διακυβεύεται το κύρος των στρατιωτικών που δέχονται γιαπρώτη φορά μετά τον Β’ΠΠ να βομβαρδίζεται με δυτικά όπλα το μητροπολιτικό έδαφος της χώρας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.