ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπογδάνος, τέλος από τον ΣΚΑΪ – Απολύθηκε και πάει για… βουλευτής! (φωτό, βίντεο)

Μπογδάνος, τέλος από τον ΣΚΑΪ – Απολύθηκε και πάει για… βουλευτής! (φωτό, βίντεο)

«Διαζύγιο» μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του ΣΚΑΪ αφού πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του δημοσιογράφου με το ανώτατο στέλεχος του σταθμού και η οποία απέβη άκαρπη. Στη θέση του σήμερα στην εκπομπή θα είναι ο Νίκος Υποφάντης.

Στην εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 3» σήμερα ο Νίκος Υποφάντης μετέφερε τι του είπε ο απολυθείς συνάδελφός του, λίγα λεπτά πριν πάρει τη θέση του στην εκπομπή: «Είδα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο πριν μπω στο στούντιο και μου είπε, έτσι είναι, η ζωή συνεχίζεται!».

«Κυρίες και κύριοι καλό σας μεσημέρι! Προφανώς και δεν είναι το ΣΚΑΪ στις 3 με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Εκτάκτως εγώ θα κληθώ να παρουσιάσω μέχρι τις 4 το απόγευμα αυτή την ενημερωτική εκπομπή του σταθμού. Όλοι έχετε ακούσει το τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ του σταθμού και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Ο Κωνσταντίνος μου είπε λίγο πριν μπω στο στούντιο ότι έτσι είναι η ζωή, υπάρχουν διαφορές αλλά η ζωή συνεχίζεται».

Να υπενθυμίσουμε ότι το επίμαχο σχόλιο του κ. Μπογδάνου που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ήταν το εξής: «Μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

“Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία”.

Υπενθυμίζουμε πως μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, είχε ρίξει… λάδι στη φωτιά καθώς όχι μόνο δεν ανακαλεσε «απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού», όπως ο ΣΚΑΪ ανέφερε στην ανακοίνωσή του αλλά επεκρινε και το κανάλι.

«Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τι είπα» έγραφε ο δημοσιογράφος.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε χθες και το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης».

Η αναγνωρισιμότητά του, η καλή του σχέση με τη ΝΔ και προσωπικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη του ανοίγει το δρόμο να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές της ΝΔ, αναφέρουν πηγές της Πειραιώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι ή αλλιώς το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα μείνει άνεργος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.