ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γ.Καμίνης: «Πάμε να φτιάξουμε κάτι μεγάλο και πρέπει να περιλαμβάνει και ηλεκτρονική ψηφοφορία»

Γ.Καμίνης: «Πάμε να φτιάξουμε κάτι μεγάλο και πρέπει να περιλαμβάνει και ηλεκτρονική ψηφοφορία»

«Στη διαδικασία εκλογής πρέπει να συμμετάσχουν περισσότεροι από 150.000 πολίτες» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καμίνης…

«Είμαστε η μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη που ξεκινά από τον Βενιζέλο και φτάνει στον Παπανδρέου και τον Σημίτη», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καμίνης, υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

Τόνισε ότι η προοπτική του νέου σχήματος θα είναι να κυβερνήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο χώρος θα ψηφίσει αύριο για τον αρχηγό του ώστε να κυβερνήσει μεθαύριο.

«Πάμε να φτιάξουμε κάτι μεγάλο και πρέπει να περιλαμβάνει και ηλεκτρονική ψηφοφορία», είπε ο κ. Καμίνης, προσθέτοντας ότι θα βρεθεί τρόπος για να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και οι νέοι που μετανάστευσαν στο εξωτερικό και «πρέπει να τους φέρουμε πίσω».

Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε πως στη διαδικασία εκλογής πρέπει να συμμετάσχουν περισσότεροι από 150.000 πολίτες, επισημαίνοντας ότι όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η νομιμοποίηση για τον νικητή ώστε να ορίσει τη γραμμή του νέου φορέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για ενδεχόμενες συνεργασίες, ο κ. Καμίνης είπε ότι «εμείς θα πάμε να κάνουμε ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία που πρέπει να βρει την κοίτη του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.