Παλιά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρευρέθηκαν χθες στο προαύλιο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού για να γιορτάσουν τα 44 χρόνια από την ίδρυση του κινήματος.

Στην επετειακή εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη εκτός από την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, που έκανε και την κεντρική ομιλία, καθώς και τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, έδωσαν το «παρών» τα περισσότερα ιστορικά στελέχη του κινήματος.

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν και εκείνη της δημοφιλούς ηθοποιού, Βάνας Μπάρμπα. Παρά το γεγονός ότι παλαιότερη συνάντησή της με τον Αλέκο Φλαμπουράρη στο Μέγαρο είχε προκαλέσει σχόλια για πιθανή συμπόρευσή της με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Βάνα Μπάρμπα έχει κατ΄επανάληψη εκφραστεί θετικά για το ΠΑΣΟΚ. Η Βάνα Μπάρμπα στο ίδρυμα Μείζονος ΕλληνισμούΗ Βάνα Μπάρμπα στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Κώστας Λαλιώτης, ο Γιώργος Καμίνης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Γιώργος Ρωμαίος και ο Αντώνης Λιβάνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!