ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Κ.Βελόπουλος: «Ο πρωθυπουργός στις 9 Ιουνίου θα λάβει το μήνυμα χειρόγραφα και με σταυρό»

«Είναι υποκριτικό, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να νομοθετούν το ακαταδίωκτο»

Κ.Βελόπουλος: «Ο πρωθυπουργός στις 9 Ιουνίου θα λάβει το μήνυμα χειρόγραφα και με σταυρό»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε «πυρά» κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 

«Όσα ψέματα και να πει η κυβέρνηση με τα Μέσα της εναντίον της Ελληνικής Λύσης, όσο και να θέλει ο πρωθυπουργός να χυδαιολογεί εναντίον της Ελληνικής Λύσης, σε όσες εκκλησίες και να πάει ο ίδιος, όσες λιτανείες και να κάνει, ακόμα και στη Μητρόπολη που θα πάει τη Μ. Πέμπτη για να εργαλειοποιήσει την Ορθοδοξία, να είναι βέβαιος ότι στις 9 Ιουνίου, ευτυχώς για εμάς και για την Ελλάδα, δυστυχώς για αυτόν, τον πρωθυπουργό, το μήνυμα θα το λάβει χειρόγραφα και με σταυρό…», αναφέρει.

Υποκριτικό, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να νομοθετούν το ακαταδίωκτο

Παράλληλα άφησε αιχμές προς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ και τη στάση τους για τη Δικαιοσύνη.

«Είναι υποκριτικό, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να νομοθετούν το ακαταδίωκτο, με συνέπεια, η Δικαιοσύνη να αθωώνει όλους τους εγκληματίες, είτε αφορούν στην διαφθορά, είτε στα εγκλήματα, όπως το Μάτι και να διαγωνίζονται σήμερα τα τρία κόμματα για το ποιος φταίει», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, υποστήριξε: «Μα η Δικαιοσύνη, με βάση τους νόμους του ακαταδίωκτου, κάνει τις όποιες επιλογές της. Δυστυχώς, το ακαταδίωκτο θα καταργηθεί μόνο με την Ελληνική Λύση και φυλακή θα πάνε όλοι οι εγκληματίες και οι διεφθαρμένοι, είτε είναι υπηρεσιακοί παράγοντες, είτε είναι πολιτικοί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.