ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β. Λεβέντης: «Πρόθυμοι να συνεργαστούμε με όποια κυβέρνηση ανατρέψει τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Β. Λεβέντης: «Πρόθυμοι να συνεργαστούμε με όποια κυβέρνηση ανατρέψει τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Η Ένωση Κεντρώων θα στηρίξει όποια κυβέρνηση απαιτήσει την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Συγκεκριμένα ο κ. Λεβέντης σε συνέντευξή του το πρωί στην ΕΡΤ ανέφερε ότι «η Ένωση Κεντρώων θα ζητήσει δημοψήφισμα μετά τις εκλογές για να δούμε εάν ο λαός εγκρίνει την συμφωνία των Πρεσπών και όποιο κόμμα δεχθεί αυτό τον όρο και τα 11 σημεία του κόμματός μας, τότε θα παρέχουμε στήριξη στην νέα κυβέρνηση χωρίς ανταλλάγματα και υπουργικές καρέκλες. Είμαι αποφασισμένος να συνεργαστώ και με τον διάβολο αρκεί η συμφωνία των Πρεσπών να ακυρωθεί».

Παράλληλα ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι στην υπόθεση της συμφωνίας των Πρεσπών, λειτούργησε ως «τύραννος και δεν έλαβε υπόψη του την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, τη Βουλή και τα κόμματα της αντιπολίτευσης και πήρε μόνος του όλο το βάρος της κατάπτυστης συμφωνίας».

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε τη θέση του ότι η Συμφωνία λειτουργεί σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και σημείωσε ότι η Ένωση Κεντρώων «από την ίδρυσή της διαφωνεί στην παράδοση της λέξης Μακεδονία και επεδίωξε πάντα να βρεθεί λύση με σεβασμό στην ιστορίας της Ελλάδος. Έπρεπε να δώσουμε στα Σκόπια βοήθεια, οικονομική μέσω επενδύσεων, έρευνας, τεχνολογίας, λιμενικές χρήσεις στη Θεσσαλονίκη, ώστε να πειστούν οι γείτονές μας να αλλάξουν όνομα».

Σε ερώτηση για την συγκρότηση ψηφοδελτίων του κόμματος, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι θα βάλει στα ψηφοδέλτια όλα τα ονόματα των υποψηφίων χωρίς αποκλεισμούς, ακόμη και εκείνων που τον έχουν στεναχωρήσει και ο λαός θα μας κρίνει όλους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά δε την ημερομηνία εκλογών, εκτίμησε ότι όλα είναι ανοιχτά με μεγαλύτερες πιθανότητες οι εθνικές εκλογές να πραγματοποιηθούν το Μάϊο, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο αιφνιδιασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.