ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τ. Χριστοδουλοπούλου και Ευ. Βενιζέλος μαζί σε εκδήλωση για τις σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας

Τ. Χριστοδουλοπούλου και Ευ. Βενιζέλος μαζί σε εκδήλωση για τις σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας

Μπορεί πολλές φορές να έχουν λογομαχήσει έντονα, αλλά σήμερα θα καθίσουν δίπλα – δίπλα σε εκδήλωση για τις σχέσεις Κράτους και Εκκλησίας.

Ευάγγελος Βενιζέλος και Τασία Χριστοδουλοπούλου έχουν αφήσει εποχή με τους καβγάδες τους στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Σήμερα το απόγευμα, η αντιπρόεδρος της Βουλής και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα καθίσουν δίπλα – δίπλα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργανώνει ο Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Κράτος και Εκκλησία – Το τοπίο των σχέσεων μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της αναθεωρητικής διαδικασίας και τις συζητήσεις για το προσχέδιο συμφωνίας (κοινό ανακοινωθέν) της 6ης Νοεμβρίου 2018».

Η εκδήλωση γίνεται στις 18:00, στο ξενοδοχείο King George (πλ. Συντάγματος, Αθήνα).

Ομιλητές θα είναι o Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος Σαββάτος, καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, η κα. Τασία Χριστοδουλοπούλου, αντιπρόεδρος της Βουλής, ο κ. Ιωάννης M. Κονιδάρης, ομοτ. καθηγητής Εκκλησιαστικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΑΠΘ, πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συντονίζει η Μαρία Αντωνιάδου, δημοσιογράφος – πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.