ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Γ. Κουμουτσάκος: Επίσκεψη στην Ουάσινγκτον – Σημαντικές επαφές

Γ. Κουμουτσάκος: Επίσκεψη στην Ουάσινγκτον – Σημαντικές επαφές

Στην Ουάσινγκτον βρίσκεται ο Γιώργος Κουμουτσάκος και έχει επαφές με υψηλούς αξιωματούχους του State Department για κρίσιμα εθνικά ζητήματα.

Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος πραγματοποιεί επίσκεψη σήμερα και αύριο στην Ουάσινγκτον.

To απόγευμα (τοπική ώρα) είναι προσκεκλημένος στην ετήσια εκδήλωση που γίνεται στον Λευκό Οίκο για να τιμηθεί η ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Νωρίτερα, θα παρακαθίσει σε γεύμα που παρατίθεται από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Το πρωί ο κ. Κουμουτσάκος συναντήθηκε με τον κ. Michael Carpenter, Διευθυντή του Penn Biden Center for Diplomacy and Global Engagement. Ο κ Carpenter θεωρείται «δεξί χέρι» του Τζο Μπάιντεν ο οποίος φαίνεται θα διεκδικήσει την Προεδρία των ΗΠΑ για τους Δημοκρατικούς. Κατά τη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα διαπιστώθηκε αμοιβαίο ενδιαφέρον για την εμβάθυνση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και συμφωνήθηκε να μείνουν ανοικτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας. Πραγματοποιήθηκε μια συνολική συζήτηση μίας ώρας, μεταξύ άλλων για τις θέσεις και τις απόψεις εξωτερικής πολιτικής της ΝΔ, τις διατλαντικές σχέσεις, τη στάση της Τουρκίας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, τις προοπτικές της ΕΕ και τις προκλήσεις στην περιοχή των Βαλκανίων. Ο κ. Κουμουτσάκος μετέφερε τις σταθερές θέσεις της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αύριο το πρωί, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις του κ. Κουμουτσάκου με αξιωματούχους του State Department αρμόδιους για την περιοχή της Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου.

Δείτε και τις αναρτήσεις του Γιώργου Κουμουτσάκου στο Twitter, μόλις έφτασε στην Ουάσιγκτον:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.