Το φαινόμενο των «ανοικτών μικροφώνων» ξανά «χτυπά»! Θύμα της έπεσε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου, που σήκωσε το τηλέφωνο και ξεκίνησε να μιλάει.

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ήταν ψηφολέκτης στη μυστική ψηφοφορία για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου εις βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η βουλευτής σήκωσε το τηλέφωνό της και άρχισε να μιλάει. Ωστόσο, είχε λογαριάσει χωρίς το μικρόφωνο, το οποίο είχε μείνει ανοικτό.

Έτσι, η συνομιλία της καταγράφηκε και μεταδόθηκε ζωντανά από τη συχνότητα του καναλιού της Βουλής.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=_UugvZKjbyo&feature=emb_title

«Κάνουν πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης» ακούστηκε να αναφέρει, σχολιάζοντας τις σημερινές αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας.

Υπενθυμίζεται ότι η σχετική απόφαση προβλέπει τη λειτουργία 24 πειραματικών σχολείων και 28 πρότυπων σχολείων, αρχής γενομένης από το νέο εκπαιδευτικό έτος 2020-2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, το Κίνημα Αλλαγής έχει επανειλημμένως κατηγορήσει το υπουργείο Παιδείας ότι προχωρά στην υποβάθμιση και στην υπονόμευση των συγκεκριμένων σχολείων.