Τελικά την Κίμπερλι δεν την ήξερε κανείς Έλληνας πολιτικός...

«Τρελάθηκε» ο Άδωνις όταν άκουσε το σύνθημα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Χοροπηδούσε σαν… μικρό παιδί (βίντεο)

Κατά την περιοδεία του στα Ιωάννινα

«Τρελάθηκε» ο Άδωνις όταν άκουσε το σύνθημα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Χοροπηδούσε σαν… μικρό παιδί (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, χοροπηδούσε από την… χαρά του όταν άκουσε το γνωστό σύνθημα της φοιτητικής παράταξης «Και Α και Ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ», με τον ίδιο να χειροκροτεί, τραγουδώντας μαζί με τους φοιτητές.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μοιράστηκε το σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνοδεύοντάς το με μήνυμα για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η περιοδεία του υπουργού στα Ιωάννινα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη και ομιλία στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως ανέφερε, η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, με αποτέλεσμα αρκετοί να μην μπορούν να χωρέσουν ούτε στην αίθουσα ούτε στον διάδρομο.

Ο υπουργός Υγείας ξεχώρισε την υποδοχή που του επιφύλαξαν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, εκτιμώντας ότι η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας ενισχύεται, παρά το γεγονός ότι οι εκλογές απέχουν ακόμη αρκετούς μήνες.

Στην ανάρτησή του έγραψε:

«Προχθές η περιοδεία μου στα Ιωάννινα τελείωσε με την επίσκεψη και την ομιλία μου στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων.

Εκεί μαζεύτηκε τελικά τόσος κόσμος που δεν χώραγαν ούτε μέσα, ούτε στον διάδρομο.

Ό,τι και να λένε η συσπείρωση μας ανεβαίνει διαρκώς και ας είμαστε αρκετούς μήνες προ των εκλογών.

Την ωραιότερη όμως υποδοχή, μου την επεφύλαξαν τα παιδιά της @ONNED πάμε γερά για την τρίτη αυτοδύναμη νίκη του Kyriakos Mitsotakis».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.