Η επίλυση των προβλημάτων που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του πολίτη της Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει την προτεραιότητα του νεοεκλεγέντος δημάρχου της Πόλης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά τη διεξαγωγή των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι υποδέχθηκαν τον κ. Ζέρβα με χειροκρότημα, ενώ ο ίδιος ευχαρίστησε τους Θεσσαλονικείς που τον στήριξαν με την ψήφο τους. «Η καθημερινότητα θα είναι η δική μου προτεραιότητα. Το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμος οφείλει να ακούει την φωνή της πόλης και τα αιτήματα της. Η πόλη χρειάζεται δουλειά. Δεν ερχόμαστε ούτε να γκρεμίσουμε, ούτε να αμφισβητήσουμε το έργο κανενός. Η πόλη πρέπει να πάει μπροστά, να γίνει καλύτερη σε όλα και για όλους. Η επόμενη διοίκηση πρέπει να έχει συνοχή. Να αποφευχθούν οι προσωπικές ατζέντες», είπε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, τόνισε επίσης, πως θα πρέπει να βελτιωθεί και η «εικόνα» των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ζήτησε τη συνεργασία των παρατάξεων από την 1η Σεπτεμβρίου, για το καλό της Θεσσαλονίκης.