Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, προσερχόμενος σε σύσκεψη με αντιπροσωπεία αγροτών τόνισε ότι «έχουμε διασφαλίσει ότι μετά τη μεταβατική περίοδο των πέντε ετών ο όρος φέτα δεν θα χρησιμοποιείται από κανένα λευκό τυρί, ιδιαίτερα στις δυο συμφωνίες με τη νότια Αφρική και τον Καναδά».

Προερχόμενος στη σύσκεψη, ο Βαγγέλης Αποστόλου έδωσε μια απάντηση -όπως είπε- «στους όψιμους τιμητές για το ενδιαφέρον τους για την προστασία της φέτας. Γιατί όταν αποφασιζόταν να παραδοθεί η χρήση του ονόματος εις το διηνεκές αυτοί που σήμερα ενδιαφέρονται δεν μίλησαν.

Έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις έχουμε διασφαλίσει ότι μετά τη μεταβατική περίοδο των πέντε ετών ο όρος φέτα δεν θα χρησιμοποιείται από κανένα λευκό τυρί, ιδιαίτερα στις δυο συμφωνίες με τη νότια Αφρική και τον Καναδά».

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σύσκεψη γίνεται στα γραφεία της αντιπροεδρίας με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη. Συμμετέχουν η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.