Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Κώστας Ζουράρις επέμεινε στην άποψη του για τα νέα μέτρα ότι «ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην διαπραγμάτευση και τα μέτρα που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση.

Ερωτηθείς αν θα πρέπει να ψηφίσουμε τα μέτρα ή αν πρέπει να αντισταθούμε ο κ. Ζουράρις απάντησε: «Θα δούμε. Πρέπει να μας δείξουν σε ένα χαρτί ποια είναι τα μέτρα που προτείνουν και ανάλογα θα ψηφίσουμε».

Όπως είπε ο υφυπουργός Παιδείας «επιμένω πλήρως. Είναι η μόνη δυνατή επιστημολογική πρακτική από τη διδασκαλία της πράξεως στη συνύπαρξη των συστημάτων ισχύος που λέμε εμείς οι δάσκαλοι, είναι η μόνη ουσιαστικά συνταγή που μας έχει δώσει η πείρα, ότι όταν υπάρχει ασύμμετρη σύμπραξη μεταξύ συστημάτων ισχύος -Ελλάδα, δηλαδή και δανειστές- ο ασύμμετρος ανίσχυρος, εμείς, δηλαδή, η Ελλάς, πρέπει ακριβώς να προσπαθεί να χρονοτριβεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να χρονοτριβούμε μέχρι ακριβώς να φτάσουμε σε ένα σημείο ισορροπίας που θα κρίνουμε αποδεκτό» πρόσθεσε ο κ. Ζουράρις, τονίζοντας μάλιστα πως «κανείς δεν εγγυάται πως αν συμφωνήσουμε [σ.σ με τους δανειστές] η χώρα δεν θα καταστραφεί».