Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι πρέπει να αξιοποιηθεί αυτό το «παράθυρο ευκαιρίας» και σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ ανέφερε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ξεχνά τη δική της ιστορία. Το θέμα της έκδοσης των 8 Τούρκων αξιωματικών έχει κλείσει, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Δεν επίκειται, ούτε επιτρέπεται η έκδοση των 8 Τούρκων, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. «Η αντιπολίτευση για το ζήτημα αυτό επιμένει να λέει ανακρίβειες», συμπλήρωσε ο κ. Τζανακόπουλος, επισημαίνοντας ότι η Τουρκία πρέπει να σεβαστεί τις ευρωπαϊκές αξίες.

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι πρέπει να αξιοποιηθεί αυτό το «παράθυρο ευκαιρίας» και σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ ανέφερε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ξεχνά τη δική της ιστορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Σεπτέμβρης του 2018 είναι πολιτικό ορόσημο» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η οικονομική σταθερότητα της χώρας πρέπει να εμπεδωθεί σε βάθος χρόνου, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Οσο για τη στάση του κ. Στουρνάρα είπε ότι οφείλει να λειτουργεί με βάση τα καθήκοντά του και τις αρμοδιότητές του.