ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δ.Βίτσας: «Δεν πρόκειται να ανοίξουν τα σύνορα – Μέχρι αύριο θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση στα Διαβατά» (βίντεο)

Δ.Βίτσας: «Δεν πρόκειται να ανοίξουν τα σύνορα – Μέχρι αύριο θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση στα Διαβατά» (βίντεο)

«Το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση με τους πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί από χθες έξω από το κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών», εκτίμησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας διευκρινίζοντας ότι τα σύνορα δεν πρόκειται να ανοίξουν.

Ο Δημήρης Βίτσας χαρακτήρισε τους περισσότερους από αυτούς θύματα παραπληροφόρησης, κυρίως διακινητών, «οι οποίοι λένε για κάποιο λόγο, που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει, ότι θα ανοίξουν τα σύνορα» τόνισε, καλώντας τους να επιστρέψουν «στους ικανοποιητικούς έως πολύ καλούς χώρους, στους οποίους τους φιλοξενεί το ελληνικό κράτος».

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι «τα σύνορα είναι και θα παραμείνουν κλειστά και εννοείται ότι δεν θα επιτρέψουμε παράτυπες μετακινήσεις» και κάλεσε όλους όσοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κέντρο των Διαβατών, μεταξύ αυτών πολλές οικογένειες με παιδιά, «να μην βάζουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους, την οικογένειά τους και τους άλλους ανθρώπους που είναι γύρω τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος εκτίμησε ότι «με τη μέγιστη βοήθεια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας, που αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με εξαιρετική ψυχραιμία, αλλά και με την κοινή δράση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, της Ύπατης Αρμοστείας και του ΔΟΜ, το αργότερο μέχρι το βράδυ, το πολύ αύριο το πρωί, θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.