Για ευθεία σύνδεση της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι με την e-food έκανε λόγο, χθες, σε δημοσίευμά του το «Documento»!

Όπως επισημαίνει, «στο Διοικητικό Συμβούλιο της ONLINE DELIVERY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», της εταιρείας e-food δηλαδή, ως διευθύνων σύμβουλος εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Κυρκίνης. Ιδρυτής της εταιρίας και επίσης διευθύνων σύμβουλος είναι ο αδελφός του, Παμίνος Κυρκίνης. Στο δημοσίευμα αναφέρεται, επίσης, ότι: «ο Κωνσταντίνος-Πέτρος Κυρκίνης είναι ο άνθρωπος που λειτουργεί ως “βιτρίνα” της κυρίας Μητσοτάκη. Πιο αναλυτικά, στο βιογραφικό της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ανέγραφε ότι ίδρυσε την εταιρεία Eternia Capital. Ο λόγος γινόταν για την ελβετική εταιρεία Eternia Capital Advisors. Παρά τα όσα δήλωνε, όμως, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ο Κωνσταντίνος Κυρκίνης σε δηλώσεις του στο “Documento” είχε παραδεχθεί ότι “η Eternia Capital Advisors είναι μια συμβουλευτική εταιρεία στην Ελβετία που ήταν δική μου”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

»Εξακολουθεί να παραμένει άγνωστο γιατί η κ. Γκραμπόφσκι δήλωνε ότι ίδρυσε μια εταιρεία της οποίας ήταν άλλος ο ιδρυτής. Το όνομα του κ. Κυρκίνη εμφανίζεται, όμως, και στην offshore που ανήκε στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι κατά 50%. Σε αρχεία της δικηγορικής Appleby ως πρόσωπο επικοινωνίας για την offshore Εταιρεία Eternia Capital Management. Όπως αποκαλύφθηκε από τα Paradise Papers, η Μαρέβα Μητσοτάκη κατείχε το 50% της επίμαχης offshore. Ο κ. Κυρκίνης φέρεται, επίσης, να είναι σε επαφή με την δικηγορική εταιρεία, ρυθμίζοντας υποθέσεις της υπεράκτιας εταιρείας της κας Γκραμπόφσκι».