Στην Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα στα Τέμπη δημιουργήθηκε ένταση όταν η «γαλάζια» πλειοψηφία απέρριψε ξανά την κλήση κομβικών μαρτύρων για την εξέλιξη της διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Βασίλης Κόκκαλης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε υπέρ της κλήσης στην Εξεταστική του προέδρου των μηχανοδηγών Κώστα Γενιδούνια λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν συμφέρει την κυβέρνηση να ακουστεί η φωνή του κ. Γενιδούνια».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Μαρκόπουλος τον διέκοπτε με ένταση και έφθασε στο σημείο να ισχυριστεί πως «τα συμφέροντα της Hellenic Train θα υπερασπιστεί ο κ. Γενιδούνιας, είναι στο payroll Καποτόρτο».

Η ένταση περίσσεψε, μάλιστα, όταν την ώρα που η Μιλένα Αποστολάκη εγκαλούσε τον Δημήτρη Μαρκόπουλο σε σχέση με όσα είπε για τον Κώστα Γενιδούνια ο «γαλάζιος» Μακάριος Λαζαρίδης εκτός μικροφώνου ανέφερε τον Άκη Τσοχατζόπουλο και με απαξιωτικό τρόπο κούνησε το χέρι του προς την πλευρά της Μιλένας Αποστολάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να του απαντά πως «ξέρει από τραμπουκισμούς η ΝΔ. Το χέρι αυτό στη γυναίκα και την κόρη σας» και τον βουλευτή της ΝΔ να λέει πως έχει κουράσει η αντιπολίτευση να στήνει σόου.