ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Xiaomi: Το πρωτοπόρο smartphone που διπλώνει στα τρία

Xiaomi: Το πρωτοπόρο smartphone που διπλώνει στα τρία

Το νέο smartphone της Xiaomi μπορεί και διπλώνει την οθόνη του στα τρία.

Η εταιρεία έκανε την Τετάρτη σχετική ανάρτηση στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo και κάλεσε το κοινό να προτείνει ονόματα για τη νέα συσκευή. Το σχετικό βίντεο έχει ήδη παρακολουθηθεί 3,5 εκατομμύρια φορές και έχει προσελκύσει χιλιάδες σχόλια, σύμφωνα με το BBC.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά η συσκευή με το τριπλό δίπλωμα και σε ποια τιμή (που πάντως δεν αναμένεται να είναι χαμηλή).

Οι εταιρείες Samsung και Royole (ήταν η πρώτη το 2018) έχουν ήδη παρουσιάσει κινητά που διπλώνουν σαν πορτοφόλι, αλλά μόνο στα δύο. Κάτι ανάλογο αναμένεται να παρουσιάσει και η κινεζική Huawei εντός του 2019.

Η Google έχει δηλώσει ότι ήδη εργάζεται πάνω σε μια νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, που θα υποστηρίζει τις συσκευές που διπλώνουν. Οι αναλυτές θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι οι καταναλωτές θα δείξουν ενδιαφέρον για τέτοιες συσκευές, αλλά εκφράζουν επιφυλάξεις κατά πόσο μια συσκευή που διπλώνει, θα είναι και πιο επιρρεπής σε προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.