Περισσότεροι από 50.000 θεατές παρακολούθησαν από κοντά χθες, την μεγάλη συναυλία κατά της τρομοκρατίας στο Μάντσεστερ, όπου η Αριάνα Γκράντε και οι διάσημοι φίλοι της απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα των ισλαμιστών.

Η διάσημη τραγουδίστρια, η πρόσφατη συναυλία της οποίας στην ίδια πόλη έγινε στόχος των ισλαμιστών του Ισλαμικού Κράτους πρόσφατα, επέστρεψε για να τιμήσει τα θύματα και να στηρίξει τις οικογένειές τους – οι πρώτοι υπολογισμοί αναφέρουν ότι χθες συγκεντρώθηκαν περισσότερα από δύο εκατομμύρια λίρες για τον σκοπό αυτό.

Στην σκηνή της συναυλίας «One Love Manchester» ανέβηκαν μαζί με την Αριάνα Γκράντε, η Μάιλι Σάιρους, η Κέιτι Πέρι, ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο Φάρελ Γουίλιαμς, ο Λίαμ Γκάλαχερ, ο Ρόμπι Γουίλιαμς, οι Coldplay, οι Black Eyed Peas, οι Take That και πολλοί ακόμα σούπερ σταρς.

Η Αριάνα Γκράντε ξεκίνησε την συναυλία μιλώντας για την 15χρονη φαν της Ολίβια Κάμπελ που σκοτώθηκε στην συναυλία της, όπου εξερράγη ο ισλαμιστής στις 22 Μαΐου. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η μητέρα της κοπέλας της είπε ότι η Ολίβια δεν θα ήθελε δάκρυα, θα ήθελε να απολαύσει τη μουσική.

">