ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΠΟΑΣΥ: Ανακοίνωση εκδήλωσης στα… Εξάρχεια

ΠΟΑΣΥ: Ανακοίνωση εκδήλωσης στα… Εξάρχεια

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αποφάσισε να απομυθοποιήσει το «άβατο» των Εξαρχείων, όχι με καταστολή, αλλά με μία… συγκέντρωση.

Ακολούθως, προγραμματίζει ανοικτή εκδήλωση στην Πλατεία Εξαρχείων με θέμα: «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις»!

Καθώς εξηγεί η ΠΟΑΣΥ «τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται «τυφλά» φαινόμενα βίας που στρέφονται κατά πολιτών αλλά και Αστυνομικών τα οποία τείνουν να γίνουν «θεσμοποιημένη πραγματικότητα» με την ανοχή της επίσημης πολιτείας».

Έτσι, η Ομοσπονδία κάνει την αρχή και αναλαμβάνει πρωτοβουλία να αναδείξει το πρόβλημα και διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» που θα πραγματοποιηθεί την 29-06-2017 και ώρα 18:00 στην Πλατεία Εξαρχείων.

Καλεί δε τα πολιτικά κόμματα, φορείς, ενώσεις πολιτών για να αναδειχθούν οι πτυχές του προβλήματος και να κατατεθούν ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυσή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ευθύνη για την σημερινή πραγματικότητα είναι τεράστια αφού κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και επιτέλους ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να θέσουμε τον δάκτυλον επί των τύπων των ήλων έστω και μετά από 43 χρόνια από τη μεταπολίτευση έστω και τώρα» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.