ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τεράστια επιχείρηση στο Προμαχώνα: Η Βουλγαρική αστυνομία συνέλαβε τελωνειακούς (φωτό)

Τεράστια επιχείρηση στο Προμαχώνα: Η Βουλγαρική αστυνομία συνέλαβε τελωνειακούς (φωτό)

Tο απόγευμα της περασμένη Τρίτης έκλεισαν τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα, καθώς ήταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της βουλγαρικής αστυνομίας και των εσωτερικών υποθέσεων της τελωνειακής αστυνομίας.

Βουλγαρικές ιστοσελίδες ανέφεραν για την επιχείρηση ότι έχουν συλληφθεί τουλάχιστον έξι τελωνειακοί, οι οποίοι αποτελούσαν ολόκληρη την βάρδια στη βουλγαρική πλευρά, ενώ έρευνες γίνονται και στα σπίτια τους σε κοντινά χωριά και κωμοπόλεις.

Από την άλλη σύμφωνα με το bnr.bg, συνελήφθησαν 22 τελωνειακοί υπάλληλοι σε επιχείρηση στις πόλεις Μπλαγκόεφγκραντ, Κιουστεντίλ, Σόφια και Κούλατα, Σαντάνσκι και Πέτριτς, ενώ κατασχέθηκαν χρήματα των οποίων η προέλευση δεν είναι ακόμη σαφής.

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, η κυκλοφορία στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα αποκαταστάθηκε στις 3 μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.