ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Τρόμος στα Φάρσαλα: Βρέθηκε φίδι σε πολυκατοικία

Τρόμος στα Φάρσαλα: Βρέθηκε φίδι σε πολυκατοικία

Η ένοικος είδε ένα φίδι να σέρνεται στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου της πολυκατοικίας. Στο σημείο έφθασε η Πυροσβεστική και μάζεψε το ερπετό..

Το πρόβλημα με τα φίδια που κάνουν καθημερινά την εμφάνισή τους ακόμη και στα πιο κεντρικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, έφτασε στο αποκορύφωμα το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η ένοικος ενός διαμερίσματος στα Φάρσαλα βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα ερπετό!

Η γυναίκα έζησε στιγμές πανικού, καθώς είδε ένα φίδι να σέρνεται στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου της πολυκατοικίας όπου κατοικεί, στο κέντρο της πόλης! Τρέμοντας από τον φόβο της, ειδοποίησε την Πυροσβεστική άνδρες της οποίας έφτασαν πολύ γρήγορα στο διαμέρισμά της και προσπάθησαν να περισυλλέξουν το ερπετό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ώσπου να τα καταφέρουν, η ένοικος του διαμερίσματος λαχτάρησε για τα καλά, καθώς το φίδι προσπάθησε να ξεφύγει από τους διώκτες του μπαίνοντας στο σπίτι από ένα ανοιχτό παράθυρο! Τελικά, όμως, δεν απέφυγε τη “σύλληψή” του από τους πυροσβέστες, οι οποίοι το μετέφεραν στο φυσικό του περιβάλλον και το άφησαν ελεύθερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.