ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Την επικρίνουν στα social media επειδή θηλάζει δημόσια κι αυτή τους απαντάει καταλλήλως! (φωτό)

Την επικρίνουν στα social media επειδή θηλάζει δημόσια κι αυτή τους απαντάει καταλλήλως! (φωτό)

«Αυτό είναι το προφίλ μου, η κόρη μου και οι αναμνήσεις μου» έγραψε χαρακτηριστικά στο σχόλιο της η 20χρονη μητέρα απο την Αγγλία η οποία έπεσε θύμα bullying επειδή θηλάζει την κόρη της δημόσια και δεν ντρέπεται αν το μοιραστεί στα social media….

Μία νεαρή μητέρα, αποφάσισε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχεται, επειδή δημοσιεύει συνέχεια στα social media την ίδια να θηλάζει την κόρη της.

Η Aimee Wood, 20 ετών, από την πόλη Hyde, στην Αγγλία, υποστηρίζει τον δημόσιο θηλασμό και στόχος της είναι να εκπαιδεύσει άλλες μητέρες στο πώς να ταΐζουν σωστά τα παιδιά τους. Απαντώντας σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό σχόλιο, η Wood, έγινε γνωστή στα Βρετανικά Μέσα, καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία του εαυτού της ενώ δείχνει το μεσαίο της δάχτυλο σε όσους σχολιάζουν αρνητικά εναντίον της.

«Θα ήθελα απλώς να επισημάνω ότι αν οι θέσεις μου ενοχλούν κάποιους, υπάρχει ένα μπλοκ κουμπί στα social media. Θα δημοσιεύω 500 φωτογραφίες θηλασμού την ημέρα, αν αυτό θέλω να κάνω. Αυτό είναι το προφίλ μου, η κόρη μου και οι αναμνήσεις μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο σχόλιο της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.