ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προκήρυξη ΑΣΕΠ για 244 νέες θέσεις εργασίας στο δημόσιο

Προκήρυξη ΑΣΕΠ για 244 νέες θέσεις εργασίας στο δημόσιο

Στο Εθνικό Τυπογραφείο εστάλησαν νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ για 244 μόνιμες προσλήψεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στο ΣΔΟΕ, στον Δημοσιονομικό Συμβούλιο, στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού και σε άλλους φορείς.

Πιο συγκεκριμένα 12 θέσεις αφορούν Ειδικό Επιστημονικό προσωπικό (με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο σπουδών). Πρόκειται για τις προκηρύξεις 2Ε/2017 και 3Ε/2017.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προκηρυχθούν 186 θέσεις στις ειδικότητες ΤΕ/ΔΕ Γραμματέων και ΥΕ Επιμελητών στα δικαστήρια, μέσω της προκήρυξης 8Κ/2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος 46 άτομα της ειδικότητας ΠΕ Εφοριακών (με πτυχίο Οικονομικού ή Νομικής) θα τοποθετηθούν στην Ειδική Γραμματεία Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Η σχετική προκήρυξη (9Κ/2017) αναμένεται να εκδοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.