Στο σωφρονιστικό κατάστημα όπου ήταν προφυλακισμένος επέστρεψε μετά την καταδίκη του σε ποινή κάθειρξης 17 ετών και έξι μηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ο Αλβανός που κατακρεούργησε την κουνιάδα του τον Αύγουστο του 2016 στη Σητεία.

Ο δράστης είχε χωρίσει με τη σύζυγό του η οποία τον εγκατέλειψε μαζί με τα δυο παιδιά τους επειδή την χτυπούσε επανειλημμένα και είχε φύγει στην Αθήνα όπου έκανε σχέση με άλλη γυναίκα. Όμως, «θόλωσε» όταν έμαθε ότι και η πρώην σύζυγος του είχε κάνει καινούργια σχέση και επέστρεψε στη Σητεία όπου άρχισε να την απειλεί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα μεσημέρι, ο Αλβανός τηλεφώνησε στην γυναίκα την ώρα που εργαζόταν σε μια ταβέρνα στο κέντρο της πόλης και της ζήτησε να τη συναντήσει. Εκείνη φοβήθηκε και έφυγε από την πίσω πόρτα, αλλά ο δράστης βρήκε την αδελφή της και θεώρησε ότι την κρύβει. Έτσι, άρπαξε ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε με αυτό δέκα φορές. Ευτυχώς, η γυναίκα σώθηκε και ο Αλβανός συνελήφθη άμεσα. Το δικαστήριο αποφάσισε να απελαθεί, μόλις εκτίσει την ποινή του και να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα για δέκα χρόνια.